Surface Hub

Sådan bruger du din  Surface Hub  til at styrke og effektivisere dine møder

– Forbedré dine mødepræsentationer og få fuldt udbytte af din Surface Hub


Vores sjette webinar i vores webinarserie ser vi på, hvordan du kan få størst udbytte af din Surface Hub i forbindelse med møder samt med Microsoft 365 paletten.

Har din virksomhed investeret i en Surface Hub, men har du svært ved lige at gennemskue, hvordan du kan bruge den store tavle til din fordel, når du skal holde møder?

Vi lever i en tid, hvor det digitale univers fylder meget mere og mere i vores hverdag og arbejdstilgang. Og at holde møder online er ingen undtagelse. Dog er nærværet og den fysiske kontakt en mangelfuld vare i de digitale møder, og netop her kan Surface Hubben være en løsning. 

Surface Hub Surface Hubben er Microsofts whiteboard edition. Whiteboardet har en interaktiv skærm, således at du kan bruge enten din finger eller en pen til at styre. Surfacehubben kan bruges som redskab til at afholde møder, brainstorming, visualisering af resultater/data og meget mere.

Webinar overblik


Dato: D. 20. November 2020

Tidspunkt: Kl. 10-11.00

Adgang: Du modtager et link dagen før og kort før webinaret starter.

Målgruppe: Slutbrugere, der gerne vil lære at anvende Surface Hubben, som et relevant og essentielt værktøj i forbindelse med præsentationer og afholdelse af møder.

Speaker: Adoption, Microsoft 365-Konsulentog underviser, Andreas Ludvigsen.

Udbytte: Til webinaret får du en kort gennemgang af Surface Hubbens flade og hvordan du navigerer rundt i den. Derudover får du indsigt i, hvordan du holder møder og præsentationer ved brug af Surface Hubben. Endeligt giver webinaret dig indsigt i whiteboard sektionen samt brugen af Microsoft 365 på skærmen.

Forudsætninger: At du er bekendt med hvad en Surface Hub er, og at du er interesseret i at lære mere om, hvordan du kan bruge Surface Hubben til din fordel.

OBS: Det er IKKE en nødvendighed, at du har en Surface Hub i din virksomhed for at kunne deltage i webinaret! 

Hvis din virksomhed overvejer at investere i en Surface Hub, kan webinaret give dig en stor indsigt i, hvad Surface Hubben kan bruges til og dermed hvilken værdi den kan skabe for din virksomhed!

Program

Kl. 10.00 – Oplæg

  • Introduktion – Derfor er det smart at anvende en Surface Hub.
  • Sådan bruger du din Surface Hub til at holde møder. 
  • Det skal du gøre – det skal du ikke gøre.
  • Anvendelse af whiteboard til dine møder.
  • Din Microsoft 365 konto koblet til Surface Hubben.

Kl. 10.45 – Spørgsmål og afrunding.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Se vores kommende events her!
Surface Hub
Der er lukket for tilmelding!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev