OneDrive for business webinar

Organisér og skab overblik over dine filer med OneDrive for Business
– GRATIS WEBINAR!

Udnyt funktionerne i OneDrive for Business, få overblik over dine dokumenter og lær at samarbejde effektivt!


Det er vigtigt at holde styr på sine personlige filer og dokumenter på sin arbejdsplads. Og netop der for er det super essentielt at have et brugbart værktøj, der kan understøtte dette behov!

OneDrive for Business er et online drev, hvori du kan opbevare dine personlige filer og dokumenter. Fordelen ved dette værktøj, er at du overalt kan tilgå dine filer og dokumenter, hvilket giver dig mulighed for en fleksibel hverdag. Ondrive tilbyder også muligheden for at samarbejde, slette, deling, kopiere dine dokumenter. Overordnet er OneDrive derved med til at styrke din filhåndtering.

Til webinaret vil vores underviser guide dig igennem alt mellem himmel og jord i OneDrive for Business og mere specifikt hvordan OneDrive for Business kan hjælpe dig med at organisere dine egne personlige filer. Derudover vil webinaret give dig indsigt i, hvordan du og dine kolleager kan arbejde sammen i samme dokument både offline og online, hvordan du deler filer, styre rettigheder og meget mere!


Webinar overblik

Dato: d. 18. September 2020

Tidspunkt: Kl. 10-11.00

Adgang: Du modtager et link dagen før og kort før webinaret starter.

Målgruppe: Slutbrugere, der ønsker at anvende OneDrive som et essentielt værktøj til deres filhåndtering.

Speaker: Adoption- og Office 365 konsulent Patrick Rostrup Peters.

Udbytte: Til webinaret vil du få et generelt overblik over alle funktioner som OneDrive indeholder, og du vil herefter være i stand til at organisere dine filer mere effektivt og overskueligt. Derudover vil du få kendskab til, hvordan du effektivt samarbejder med dine kollegaer i OneDrive.

Forudsætninger: At du har et begrænset kendskab til OneDrive og er nysgerrig på at lære mere med henblik på at anvende OneDrive, som en essentiel del af din hverdag.

Program

Kl. 10.00 – Oplæg

  • OneDrive i Office 365
  • OneDrive interface
  • Synkronisering
  • Arbejd med dine filer offline og online
  • Deling af filer og rettigheder
  • Versions historik

Kl. 10.45 – Spørgsmål og afrunding.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

OneDrive for business webinar

DER ER LUKKET FOR TILMELDING!Tilmeld dig vores nyhedsbrev