Modern sites TEAMS

Modern Sites WAKE-UP-MØDE den 9/11 2018 – Tilmeld dig GRATIS her!Wakeup mødet er afholdt. 
Se vores kommende events her.

PeopleNet  inviterer til spændende WAKE-UP-MØDE om Modern Sites. Skal du med?

Sæt kryds i kalenderen, tilmeld dig nedenfor og få konkret viden om opbygning af visuelt imponerende websteder til deling af filer, lister og nyheder. Helt gratis. På dagen får du også rig mulighed for at udvide dit professionelle netværk.

-

På dette wake-up-møde introduceres du til de to typer af moderne websteder (Modern Sites) i SharePoint Online; Teamwebsteder og Kommunikationswebsteder.

Et Kommunikationswebsted, er et websted til deling af information. Det kan anvendes til at dele nyheder, rapporter, statusser og anden viden, i et imponerende visuelt format. Opret et Kommunikationswebsted, når intentionen er at udsende information til et bredt publikum. Med et Kommunikationswebsted, er det typisk kun et lille antal medlemmer, der bidrager med indhold, til et større publikum.

Et Teamwebsted, er et websted, der tilbyder et sted hvor teams kan samarbejde om projekter, og dele information på tværs af devices. Et Teamwebsted indeholder en samling relaterede websider, et dokumentbibliotek til filer, lister og datahåndtering, samt webdele, der kan tilpasses af hensyn til teamets behov. Opret et Teamwebsted, når du ønsker at samarbejde med andre teammedlemmer eller andre, om et specifikt projekt. Med Teamwebsted, deltager alle medlemmer typisk med at skabe indhold til webstedet, og informationerne er afgrænset til teammedlemmerne og specifikke interessenter.

Dato
Fredag d. 09.11.2018
Sted
Sølvgade 38F
1307 København K
Tidspunkt
8.30-11.30
Målgruppe
It-medarbejdere, kommunikation- og marketingsmedarbejdere, superbrugere og administratorer.
Speaker
Senior SharePoint Application Specialist, Charlotte Green
Dit udbytte
Til dette wake-up-møde får du kendskab til de to SharePoint Online Modern Sites, Teamwebsteder og Kommunikationswebsteder. De væsentligste elementer ved webstederne gennemgås, så du selv kan oprette og vedligeholde SharePoint-websteder.

-

Programmet for dagen

8.30: Velkomst, morgenmad og networking.
Vi byder på velsmagende morgenmad og der vil være rig mulighed for at netværke med deltagere, arrangører og specialister.

9.00: 

Hvad kan Team- og Kommunikationswebsteder og hvem henvender de sig hver især til?

 • Indhold på webstedet
  • Sider
  • Lister
  • Dokumentbiblioteker
 • Navigationen på webstedet
  • Find rundt på webstedet
  • Opsætning af menulinjen (topnavigationen)
  • Tilpasning af udseendet ift. jeres virksomheds image
 • Opret indhold på webstedet
  • Opret nyhedsindlæg
  • Webdele (Hero-webdelen, Fremhævet indhold, Nyheder)

11.15: Afrunding, spørgsmål og snacks
Vi runder af med lidt snacks og drikke og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, netværke mv.

-

Har du input til mødet eller har du ønsker til emner du gerne vil have taget op, er du velkommen til at kontakte os på cgr@peoplenet.dk eller på tlf. 70214445.

Vigtig information

 • TILMELD DIG hurtigt og vær sikker på en plads.
  * Afbud kan senest ske 2 arbejdsdage før mødet. Bemærk, at der vil blive opkrævet et NO SHOW FEE på 500 kr., hvis du ikke møder op.

-


Tilmeld dig vores nyhedsbrev