Kom godt i gang med Office 365 WAKE-UP-MØDE den 11/10 2018

Office 365 kom godt i gang

Kom godt i gang med Office 365 WAKE-UP-MØDE den 11/10 2018 – Tilmeld dig GRATIS her!


PeopleNet  inviterer til spændende WAKE-UP-MØDE om Office 365. Skal du med? 

Sæt kryds i kalenderen, tilmeld dig nedenfor og få konkret viden om, hvordan du kommer bedst i gang med Office 365, med dig hjem. Helt gratis. På dagen får du også rig mulighed for at udvide dit professionelle netværk.

-

Office 365 er en skybaseret abonnementstjeneste, der samler de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads. Med kombinationen af markedsførende apps som Excel og Outlook samt effektive skytjenester som OneDrive og Microsoft Teams gør Office 365 alle i stand til at skabe og dele ting – hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Uanset om I allerede har implementeret Office 365 eller om I er i overvejelsesfasen, kan du med fordel deltage i dette seminar, der introducerer til de mange muligheder Office 365 tilbyder jeres virksomhed, samt til hvordan I får mest muligt ud af jeres Office 365-løsning.

Du vil få inspiration til hvorledes I kan lede forandringsprocessen, samt konkrete tips til at skabe tilslutning og motivation blandt medarbejderne. Du vil desuden opnå indsigt i vores adoptionstrategi, Office 365 Academy, der leder jeres virksomhed sikkert gennem hele implementeringsprocessen, fra strategi til udrulning.

Dato
Torsdag d. 11.10.2018
Sted
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K
Tidspunkt
8.30-11.30
Målgruppe
It, afdelingschefer, direktører, forretningskonsulenter, superbrugere – alle der anvender, eller skal til at implementere Office 365.
Speaker
Underviser og Office 365 Specialist, Thomas Julø og User Adoption Specialist, Emilie Hansen.
Dit udbytte
Du vil få indblik i tilgængelige tjenester og funktioner, der kan øge effektiviteten, optimere samarbejdet og reducere unødvendigt tidsforbrug. Du vil desuden få tips og metoder til hvorledes I kan opnnå succes med udrulningen af Office 365.

-

Programmet for dagen

8.30: Velkomst, morgenmad og networking.
Vi byder på velsmagende morgenmad og der vil være rig mulighed for at netværke med deltagere, arrangører og specialister.

9.00: 

 • Kort gennemgang af applikationer, som indgår i Office 365.
 • Kom godt i gang med Office 365.
 • Sikkerhed og overholdelse af regler.
 • Forankring og ibrugtagning af Office 365 i jeres organisation.
  • Indsatsområder
  • Arbejd som I plejer eller arbejd smartere?
  • SharePoint, OneDrive og Teams… Hvornår bruger jeg hvad?

11.15: Afrunding, spørgsmål og snacks
Vi runder af med lidt snacks og drikke og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, netværke mv.

-

Har du input til mødet eller har du ønsker til emner du gerne vil have taget op, er du velkommen til at kontakte os på eha@peoplenet.dk eller på tlf. 70214445.

Vigtig information

 • TILMELD DIG hurtigt og vær sikker på en plads.
  * Afbud kan senest ske 2 arbejdsdage før mødet. Bemærk, at der vil blive opkrævet et NO SHOW FEE på 500 kr., hvis du ikke møder op. 

-

Tilmeld dig her

Kom godt i gang med Office 365 WAKE-UP-MØDE den 11/10

* indicates required


Tilmeld dig vores nyhedsbrev