Office 365 helikoptertur webinar

Helikoptertur over Office 365 WEBINAR
den 18/11 2019


WEBINARET er afholdt. Se vores kommende events her

PeopleNet inviterer til spændende WEBINAR om Office 365. Ganske gratis. Skal du med?
Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig i dag 👉

Office 365

Office 365 er en skybaseret tjeneste, der samler en række af nyttige programmer. For eksempel får du adgang til Office-pakken, der indeholder de velkendte programmer, Word, Excel og PowerPoint, og ikke mindst Outlook. Men Office 365 giver adgang til mange andre applikationer, der hjælper dig med dokumenthåndtering, mødeplanlægning og -afholdelse, samarbejde og meget mere. Office 365 kan således ses som en platform, der samler alt det, du skal bruge for at arbejde produktivt. Med Office 365, får du automatiske opdateringer, og du skal derfor hverken bruge tid eller penge på at sikre dig, at du anvender de nyeste versioner af programmerne.

Webinaret består af en gennemgang af Office 365, herunder muligheder, tjenester og termer. Office 365-suiten er stor og består af mange tjenester og funktioner, og derfor vil webinaret fokusere på at komme hele vejen rundt om produkterne og kun beskrive overordnet funktionalitet.

Herudover vil der være en Q&A session, hvor deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål.

Office 365 består af: Delve, Dynamics 365, Excel, Flow, Forms, Kalender, OneDrive, OneNote, Opgaver, Outlook, Personer, Planner, PowerApps, PowerPoint, SharePoint, StaffHub, Stream, Sway, Teams, To-Do, Video, Word og Yammer.

-

Dato
18/11 2019

Tidspunkt
Kl. 10.00-11.00

Adgang
Du vil modtage et link et par dage før webinaret.

Målgruppe
Dette webinar henvender sig til forretningsansvarlige og beslutningstagere, der gør sig tanker om Office 365 og de muligheder, Office 365 har for netop deres virksomhed. Alle kan deltage uanset foregående kendskab til Office 365.

Speaker
Adoption- og Office 365 konsulent, Daniel Hillebrand Hansen.

Dit udbytte
På dette webinar, vil du få indblik i de mange af spændende funktioner og muligheder, der findes i Office 365. Ud fra dette vil du bedre kunne foretage velkvalificerede beslutninger om hvilke programmer og licenser, der vil være relevante for jeres virksomheds brugere.

-

Program

10.00: Oplæg
Gennemgang af Office 365-suitens programmer og væsentligste funktionaliteter.

10.45: Q&A                 
Vi runder af med en Q&A session, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Har du input til webinaret eller har du ønsker til emner du gerne vil have taget op, er du velkommen til at kontakte os på info@peoplenet.dk eller på tlf. 70214445.

Vigtig information

  • TILMELD DIG hurtigt og vær sikker på en plads.
    * Afbud kan senest ske 2 arbejdsdage før webinaret.

-

Se alle vores Office 365 kurser


Tilmeld dig vores nyhedsbrev