Helikoptertur over Office 365 WAKEUP-MØDE d. 12/4 2019

helikoptertur over office 365 wakeup møde

Helikoptertur over Office 365 WAKEUP-MØDE d. 12/4 2019 – Tilmeld dig GRATIS her!


PeopleNet inviterer til spændende WAKE-UP-MØDE om Office 365. Skal du med? 

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig nedenfor.

Office 365

Office 365 er en skybaseret tjeneste, der samler en række af nyttige programmer. For eksempel får du adgang til Office-pakken, der indeholder de velkendte programmer, Word, Excel og PowerPoint, og ikke mindst Outlook. Men Office 365 giver adgang til mange andre applikationer, der hjælper dig med dokumenthåndtering, mødeplanlægning og -afholdelse, samarbejde og meget mere. Office 365 kan således ses som en platform, der samler alt det, du skal bruge for at arbejde produktivt. Med Office 365, får du automatiske opdateringer, og du skal derfor hverken bruge tid eller penge på at sikre dig, at du anvender de nyeste versioner af programmerne.

Wakeup mødet består af en gennemgang af Office 365, herunder muligheder, tjenester og termer. Office 365-suiten er stor og består af mange tjenester og funktioner, og derfor vil oplægget fokusere på at komme hele vejen rundt om produkterne og kun beskrive overordnet funktionalitet.

Office 365 består af: Delve, Dynamics 365, Excel, Flow, Forms, Kalender, OneDrive, OneNote, Opgaver, Outlook, Personer, Planner, PowerApps, PowerPoint, SharePoint, StaffHub, Stream, Sway, Teams, To-Do, Video, Word og Yammer.

Der vil naturligvis være mulighed for at stille dybdegående spørgsmål, for at sikre at al nysgerrighed er stillet.

-

Dato
12/4 2019

Tidspunkt
8.30-11.30

Sted
Kejsergade 2,3
1155 København K

Målgruppe
Dette wake up-møde henvender sig til forretningsansvarlige og beslutningstagere, der gør sig tanker om Office 365 og de muligheder, Office 365 har for netop deres virksomhed. Alle kan deltage uanset foregående kendskab til Office 365.

Speaker
Underviser og konsulent, Peer Jørgensen.

Dit udbytte
På dette wake up-møde, vil du få indblik i de mange af spændende funktioner og muligheder, der findes i Office 365. Ud fra dette vil du kunne foretage velkvalificerede beslutninger om hvilke programmer og licenser, der vil være relevante for jeres virksomheds brugere. 

-

Programmet for dagen

8.30: Velkomst, morgenmad og networking
Vi byder på velsmagende morgenmad og der vil være rig mulighed for at netværke med deltagere, arrangører og specialister.

9.00: Oplæg
Gennemgang af Office 365-suitens programmer og væsentligste funktionaliteter.

11.15: Afrunding, spørgsmål og snacks                 
Vi runder af med lidt snacks og drikke og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, netværke mv.

-

Har du input til mødet eller har du ønsker til emner du gerne vil have taget op, er du velkommen til at kontakte os på info@peoplenet.dk eller på tlf. 70214445.

Vigtig information

  • TILMELD DIG hurtigt og vær sikker på en plads.
    * Afbud kan senest ske 2 arbejdsdage før mødet. Bemærk, at der vil blive opkrævet et NO SHOW FEE på 500 kr., hvis du ikke møder op. 
  • På dagen kan der blive taget billeder til brug for markedsføring

-

TILMELD DIG HER

Helikoptertur over Office 365 WAKEUP-MØDE d. 12/4 2019

* indicates required


Tilmeld dig vores nyhedsbrev