Onboarding processer - Power Platformen

Automatisér dine onboardingprocesser med Power Platformen – GRATIS WEBINAR!

– Lær at automatisere dine onboardingprocesser


Vores niende webinar i vores webinarserie, som kører her i efteråret 2020, sætter fokus på, hvordan du kan automatisere dine onboardingprocesser!

 
De fleste virksomheder har en onboardingprocessom har til formål at køre nye medarbejdere i stilling til et nyt job med henblik på viden, færdigheder og adfærd. Processen er både omfangsrig og vigtigt, fordi den skal være med til at sikre, at de nye medarbejdere får den rette introduktion til arbejdet og virksomheden.  

For at optimere rekrutteringsprocessen bedst muligt rent økonomisk, bør man overveje at automatisere sine onboardingprocesser – og netop dette er en oplagt mulighed at gøre, hvis man allerede har Microsoft 365 implementeret i sin virksomhed 
 
Vil du have indblik i, hvordan du kan bruge power værktøjerne til at automatisere dine oneboardingprocesser, så bør du tilmelde dig vores webinar allerede i dag. 

Power Apps er et applikationsværktøj, hvori du kan lave brugerdefinerede apps, som passer til din virksomhed. Med Power apps kan du dermed optimere nogle af de mekanismer og processer, som foregår i virksomheden. 

Power Automate er et værktøj, som kan automatisere forskellige processer mellem services og applikationer. 
 

Webinar overblik   

  
Dato: d. 11. December 2020  

Tidspunkt:  Kl. 10-11.00   

Adgang:  Du modtager et link dagen før og kort før webinaret starter.   

Målgruppe:  Slutbrugere eller it-tekniske medarbejdere, som gerne vil vide mere om, hvordan man kan bruge power værktøjerne til at automatisere onboardingprocesserne. 
 
Speaker: Frontend  Developer, konsulent og underviser med speciale i Microsoft Power Apps og Power Automate,  Michelle Petersen. 

Udbytte: Webinaret giver dig en kort introduktion til Power Apps og Power Automate. Derudover viser vores underviser dig eksempler på, hvordan du kan automatisere onboardingprocesserne 
 
ForudsætningerAt du har en smule kendskab til Power Apps og Power Automate, og at du er nysgerrig på at lære mere om, hvordan du kan bruge tjenesterne i relation til onboarding processerne. 
  

Program   
  

Kl. 10.00 – Oplæg 

  • Introduktion til Power Apps og Power Automate  
  • Eksempler på automatisering af onboardingprocesserne.  

Kl. 10.45 – Spørgsmål og afrunding.   
 
Vi tager forbehold for ændringer i programmet.  

Se vores kommende events her!
Styrk kommunikationen, Teams, SharePoint og Yammer
Tilmeld dig lige her!

* indicates required

*Vi gør opmærksom på, at du automatisk bliver tilmeldt vores nyhedsmail, når du tilmelder dig vores webinar.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev