Den Digitale Arbejdsplads


Samarbejde

Microsoft Teams er den hub vi anvender, når vi skal samarbejde digitalt. Teams samler hele organisationens behov: chat- og trådede samtaler, møder og videomøder, opkald, samarbejde om indhold.  Med styrken fra Microsoft 365-programmerne får du i Teams muligheden for at oprette og integrere apps og arbejdsprocesser.

Læs mere om Teams i organisationen
Image

Adoption

Skal eller har I allerede valgt at implementere Microsoft 365, så står I over for en udfordring med at få optimeret udnyttelsen de muligheder som platformen tilbyder. Microsoft 365 er en evergreen platform, derfor vil der løbende være behov for at dine medarbejdere tilegner sig ny viden. Adoption skaber motivation, effektivitet og dermed en øget værdi af din licensinvestering.

Kom i gang med implementering
Image

Kommunikation og videndeling

Moderne organisationer har ideelle rammer for at kommunikere og dele viden med hinanden på tværs af fagområder, afdelinger og lokationer. Baseret på Microsoft 365 kan vi hjælpe dig til en intranetløsning, der danner fundamentet for den interne kommunikation og vidensdeling.

Se forskellige løsninger
Image
Dokumenter

Dokumenthåndtering

SharePoint Online og OneDrive for Business er værdifulde værktøjer til at imødese de stigende behov for simpel fildeling og samtidig redigering af dokumenter. Når dokumenterne er lagret i skyen, er de altid tilgængelige, uanset hvor du befinder dig, og hvilket device du tilgår dem fra. Du er desuden sikret, at politikker for it-sikkerhed er overholdt.

Flyt dine dokumenter i skyen

E-Learning

Microsoft 365 e-learning henvender sig både til individer og organisationer som har behov for fleksibel læring. Det er både muligt at tilbyde mange indsigt på kort tid og det er muligt at lære når det passer dig, og uanset hvor du befinder dig. Vi har moduler, der dækker hele Microsoft 365.

Gå på opdagelse i vores E-learning
Image
Image

Kurser

For blot få år siden, var det ganske udbredt at betragte kurser som en personalegode. I dag skal læringsaktiviteter skabe værdi for virksomheden og være tæt koblet til de strategiske mål og organisatoriske behov. Kurser er for medarbejdere og/eller organisationer der har behov for et kompetenceløft.

Kursusoversigt

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Karsten Mottlau
Business Solutions Advisor

__________

+45 2012 9515
kmo@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Claus Friis Pedersen
Adm. Direktør

__________

+45 7021 4445
cfp@peoplenet.dk