Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Deling af filer i Microsoft 365

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 27. juni 2018
Opdateret den: 4. september 2023

Fildeling i Microsoft 365 - Sådan gør du

Fildeling er ikke kun nødvendigt i OneDrive, men generelt i hele Microsoft 365.

Det er muligt at dele filer på tværs af de forskellige tjenester i Microsoft 365. Det kan eksempelvis være fra Excel, PowerPoint, Word og så videre. Fildeling gør det lettere for dig at samarbejde med dine kollegaer på tværs af projekter eller virksomheder.

I nedenstående video viser vi dig, hvordan du kan dele dine filer uanset, hvilken tjeneste filen kommer fra, og hvem filen skal deles med.

Denne korte video beskæftiger sig med deling af filer i Microsoft 365 (det tidligere Office 365).

Det er nemt og hurtigt at dele filer i Microsoft 365. Giv f.eks. andre lov til at tilgå dine filer, så de løbende kan følge med i dit arbejde. Hvis du vil, kan du også tillade andre at redigere i filen, så I kan arbejde sammen om udarbejdelsen af et dokument.

Mangler du flere kompetencer i forhold til deling af filer i Microsoft 365? Eller mangler vil du blive endnu bedre til at navigere i hele Microsoft 365 platformen?

Hos PeopleNet tilbyder vi en masse spændende og relevante kurser i Microsoft 365, som tager udgangspunkt i praksisnære opgaver. Kurserne giver dig kompetencerne til at udnytte Microsoft 365 bedst muligt i din hverdag.

Du kan få et overblik over alle vores Microsoft 365 kurser her. Alternativt tilbyder vi også Microsoft 365 Workshops, som specielt er gavnligt, hvis i er flere medarbejdere der ønsker fuld udbytte.

Ønsker du et specifikt kursus, kan du med fordel kontakte vores Uddannelses- og Adoption Chef Morten Baron på tlf. + 45 7021 4445 eller pr. mail mba@peoplenet.dk.

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO