Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

ChatGPT og Bing Chat guide: Kom bedst fra start

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 21. december 2023
Opdateret den: 11. marts 2024

Den generelle ChatGPT/Bing Chat guide

ChatGPT/Bing Chat har taget en stadig større plads inden for erhvervslivet, og mange medarbejdere har allerede taget aktivt fat på at integrere dette værktøj i løsningen af deres arbejdsopgaver. Mange af vores kunde er gået i gang med at bruge værktøjet aktivt, og har stor glæde af det allerede.

Ikke desto mindre observerer vi en tendens, hvor mange medarbejdere endnu ikke har fuldstændig styr på, hvordan man formulerer de rette prompts og generelt kommunikerer effektivt med ChatGPT/Bing Chat. Dette kan føre til mindre tilfredsstillende resultater, hvilket ikke understøtter målet om at øge effektiviteten i opgaveløsningen.

Heldigvis er der gode råd, retningslinjer samt tips og tricks lige ved hånden!

 

Har du behov for en mere grundlæggende introduktion til AI og ChatGPT?

Vi tilbyder en lang række kurser indenfor AI og ChatGPT, som kan understøtte dit arbejde.
Se hele kursusoversigten her(Klik her)

Vores AI-ekspert, Ulrik Minet, har baseret på sin erfaring og ekspertise med brugen af værktøjerne, og udarbejdet en omfattende  guide, der ruster dig til at udnytte ChatGPT/Bing Chat på mest hensigtsmæssig vis.

Guiden omfatter en generel introduktion til kunstig intelligens, en beskrivelse af forskellige værktøjer, vejledning i brugen af ChatGPT/Bing Chat, tips til korrekt kommunikation med værktøjet samt en forståelse af din rolle som bruger af ChatGPT/Bing Chat.

(Skulle du efter at have læst guiden, have spørgsmål til, hvordan du løser dine specifikke arbejdsopgaver, så tøv ikke med at række ud til Ulrik Minet på umi@peoplenet.dk.)

Guiden er skræddersyet til alle virksomhedens medarbejdere, som overvejer at bruge eller allerede er i gang med at anvende ChatGPT/Bing Chat som et redskab til at løse deres arbejdsopgaver. 

Har du brug for en yderligere introduktion til AI og ChatGPT, så anbefaler vi at du kigger nærmere på vores AI og ChatGPT introduktionskursus. 

Du kan downloade guiden nedenfor for at få en dybere indsigt.

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO