Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Byg dit intranet på Microsoft 365

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 31. marts 2021
Opdateret den: 18. juli 2023

En fremtidssikret løsning

Vidste du, at du kan bygge dit intranet og dermed din digitale arbejdsplads på Microsoft 365?

Et intranet er for mange virksomheder samlingspunktet og kernen, hvor informationer, viden og diverse nye tiltag deles. Mange virksomheder har allerede taget Microsoft 365 i brug specielt efter COVID, arbejder mange nu via Microsoft Teams.

Men hvorfor ikke bygge intranet på Microsoft 365 i stedet for at have intranet og digitale værktøjer på to forskellige platforme?

I det følgende får du et overblik over, hvad et intranet bygget på Microsoft 365 muliggør for dig og din virksomhed.

Intranettets potentiale

Et intranet bygget på Microsoft 365 er primært henvendt til virksomheder med en medarbejderstab på omkring 250. Intranetløsning udvikles på en konfiguration af SharePoint, hvori de tilhørende funktioner til SharePoint indgår.

Ifølge PeopleNets eksperter er én af de mere markante fordele, ved at bygge sit intranet på denne måde, at når man anvender standardkomponenterne fra SharePoint, bliver de løbende opdaterede med de nyeste funktioner og features.

Dette er med til at sikre, at intranettet hele tiden er opdateret med den nyeste teknologi, som Microsoft udvikler. Dette betyder også, at man ikke løbende afsætte økonomiske midler til teknisk support til opgradering og opdatering, da det sker automatisk.

Fordele ved Microsoft 365 Intranet

Der er mange fordele ved et Microsoft 365 intranet, blandt andet i forhold til:

  • Ejerskab – Din virksomhed har totalt ejerskab på løsningen. Dette giver mulighed for at tilpasse og videreudvikle på løsningen i fremtiden.
  • Sikkerhed – Der er stor sikkerhed med et Microsoft 365 intranet. Løsning vil leve op til de sikkerhedskrav, som gør sig gældende for den resterende del af Microsoft.
  • Brugergrænseflade – Brugerfladen er meget intuitiv, og kan dermed give brugerne en god oplevelse, som er nem at navigere i. Derudover vil brugerfladen være målrettet i forhold til at give den enkelte medarbejder de rigtige informationer.
  • Integration – Microsoft 365 giver et udtal af integrationsmuligheder. Det skaber en bedre sammenhæng mellem de enkelte tjenester og intranettet. For eksempel, kan man integrere intranettet, som en del af menubaren i Microsoft Teams.
  • Mobil adgang – Et Microsoft 365 intranet kan tilgås fra flere forskellige enheder, dvs. både telefon, pc, ipad osv. Det giver en øget fleksibilitet for de medarbejdere, som arbejder på farten.
  • Evergreen – Der er løbende opdateringer på alle funktioner og tilmed nye funktioner, som man kan anvende.

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO