Business Intelligence


Fokus på brugeren

Det vigtigste for os, når vi arbejder med Business Intelligence, er at sikre brugervenligheden for alle der skal arbejde med vores løsninger.

Se Business Intelligens services
Business Intelligence Power BI

Microsoft Power platformen i hovedsædet

Vores løsninger er centreret omkring Microsoft Power platformen og i særdeleshed Power Bi. Power BI gør det muligt for os at bringe dine BI rapporter direkte til dig i Microsoft Teams, på mobilen og meget andet.

Få kompetencer i Power Platformen
Image

Vores Business Intelligence services

PeopleNets konsulenter har stor erfaring med at sætte sig ind i din organisations arbejdsgange og forretningsbehov, som sammenkobles med de teknologiske standardmuligheder i Power platformen.

Vi starter typisk med en afklarende workshop som resulterer en fælles forståelse af opgavens omfang og løsningsmuligheder. Efter godkendelse af et estimat påbegyndes opgaven. Vi arbejder agilt og har fokus på hurtig realisering.

Databehandling

Sikr kvaliteten af din data og skab et fundament for viden og beslutninger

BI Dashboards

Få tilpassede dashboards der opfylder dine behov, og tilbyd samlede overblik over data til ledelsen og beslutningstagere.

Dataanalyse og rapporter

Opbygning af KPI’er og datarapporter, samt oplæring i brug af rapporter

Mobil adgang

Integration af rapporter til Teams, og tilgå rapporter på farten ved hjælp af mobil adgang.

Business Intelligence

Dit værktøj til at foretage velinformerede beslutninger

I dag spiller data en langt større rolle end hidtil. Traditionelt set har business intelligence spillet en vigtig rolle i organisationen, da det har tilladt beslutningstagere at danne sig et øjebliksbillede af forretningen. Siden da er vigtigheden af at have informationer og data til rådighed kun blevet større. Mange organisationer læner sig nu op ad business intelligence, som et grundlag for vigtige beslutninger, forudsigelser og mange andre daglige aktiviteter. Derfor er det i dag blevet endnu vigtigere at have styr på og udnytte det fulde potentiale for jeres data.

I PeopleNet har vi derfor udviklet en struktureret tilgang til vores Business Intelligence ydelser, som skal sikre dig det maksimale udbytte af jeres data. Tilgangen består af fire trin, som hjælper jeres forretning med at få mest ud af jeres data.

Planlægning

Sammen gennemgår vi jeres behov, så vi kan tilrettelægge en strategi for hvilke data, KPI’s og rapporter, der skal udvikles for at opnå maksimal udnyttelse af jeres data. Vi lægger desuden en plan for, hvilken rækkefølge disse rapporter skal færdigudvikles og publiceres i, så vi sikrer at I får adgang til den vigtigste data først.

Kvalitetssikring

Det er vigtigt at sikre at dataene er af en god kvalitet. Derfor arbejder vi i denne fase af forløbet på, at sikre datakvaliteten. Dette sker gennem værktøjer for dataindsamling og rensning.

Design og udvikling

Når dataene er indsamlet og renset, er det næste skridt, at designe og udvikle dashboards, beslutnings rapporter, data visualiseringer KPI’s og andet. Dermed sikrer I nem og overskuelig adgang til at træffe de rette beslutninger ud fra hvad jeres data fortæller jer om jeres forretning.

Data governance

Det sidste trin omhandler data governance. Her sikrer vi, at det er de rigtige personer, der har adgang til rapporterne og at det kun er den nødvendige data som de enkelte afdelinger har adgang til. Det betyder blandt andet at vi sikrer, at en leder har adgang til mere detaljeret data. Samtidig sikrer vi også at afdelingerne har adgang til den data de skal bruge, men at de ikke kan se andre afdelingers data.

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Daniel Hillebrand Hansen

Daniel Hillebrand Hansen
Adoption & Microsoft 365 Consultant

__________

+45 3070 0921
dhh@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Claus Friis Pedersen
Adm. Direktør

__________

+45 7021 4445
cfp@peoplenet.dk