Beregn SUM i Excel – Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Udgivet den: 19. december 2018
Opdateret den: 10. maj 2022

læsetid: 2 minutter

Kategori(er): 

#Excel
#Guides

Udregn sum i Excel

Beregn SUM i Excel - Lad os komme i gang!

AutoSum er en nem og brugbar funktion i Excel, som hjælper dig med at summere tal sammen.

I det følgende giver vi dig en kort introduktion til funktionen AutoSum. Dernæst illustreres anvendelse af funktionen via et konkret eksempel.

Sådan bruger du AutoSum i Excel

Du kan finde funktionen AutoSum både under Startside og Formler. Funktionen er en nem og hurtig måde at udregne summen af dine tal på. Det eneste du skal gøre, er at markere dine tal og trykke på AutoSum.
.
 
 
Ved hjælp af AutoSum kan du udregne flere resultater på samme tid. Hvis du for eksempel har 3 kolonner med tal, og skal bruge summen for dem alle, markerer du alle tallene samt de celler, hvor resultatet skal stå, og trykker på AutoSum.
.
 
Kunne du tænke dig at fortsætte din kompetence udvikling i Excel? Muligvis med fokus på at styrke din personlige profil? Vi tilbyder en masse spændende kurser på flere niveauer. Du kan læse mere om vores Microsoft Excel kurser.
 

Mangler du kompetencer i Excel?

Ønsker du at styrke dine kompetencer og arbejde endnu mere med Microsoft Excel? Så bør du overveje et kursus hos os! 

Vores Excel kurser giver dig praktisk erfaring med Excel på forskellige niveauer. Du bliver undervist af konsulenter, der til dagligt selv arbejder i Excel og med Excel. Derudover hjælper de dagligt vores kunder med at løse opgaver og problematikker i Excel. Det betyder, at du ikke kun får en teoretisk forståelse, men at du allerede på kurset får kompetencer til selvstændigt at kunne navigere i Excel. Derudover får du et grundlæggende kendskab til alle funktionerne i Excel. 


Lyder det interessant? - Så kan du læse mere om vores Excel kurser her.  

Alternativt kan du kontakte vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron, og tage en uforpligtende snak med ham om dine ønsker til et kursus. Du kan kontakte Morten Baron på tlf.
+ 45 7021 4445 eller pr. mail på mba@peoplenet.dk

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO