Automatisering


Fokus på jeres behov

PeopleNets konsulenter har stor erfaring med at sætte sig ind i din organisations arbejdsgange og forretningsbehov, som sammenkobles med de teknologiske standard-muligheder i Power platformen.

Dét kan vi hjælpe dig med
Business Intelligence Power BI

Vores tilgang

Vi starter typisk med en afklarende workshop, som resulterer i en fælles forståelse af opgavens omfang og løsningsmuligheder og efterfulgt af en godkendelse af et estimat påbegyndes opgaven. Vi arbejder agilt og har fokus på hurtig realisering samt anvendelsen af standard teknologier frem for udvikling.

Læs ekspertens anbefalinger
Image

Effektivisering af forretningsprocesser

Effektivisering af forretningsprocesser indgår som en naturlig del af organisationers digitale transformation. PeopleNet har mange års erfaring med at automatisere digitale arbejdsprocesser vha. Power Platformen. Med Power Platformen kan du:

Applikationer

Bygge skræddersyede apps med flere datakilder i Power Apps.

Automatisering

Automatisere arbejdsprocesser mellem dine favorittjenester og programmer med Power Automate.

Dataanalyse og rapporter

Visualisere, analysere og dele indsigter med organisationen i
Power BI.

Power Virtual Agents

Udnytte de mange muligheder inden for chatbots ved brug af Power Virtual Agents.

Ekspertområder

PeopleNets konsulenter har stor erfaring med at sætte sig ind i din organisations arbejdsgange og forretningsbehov, som sammenkobles med de teknologiske standardmuligheder i Power platformen.

Vi starter typisk med en afklarende workshop som resulterer en fælles forståelse af opgavens omfang og løsningsmuligheder. Efter godkendelse af et estimat påbegyndes opgaven. Vi arbejder agilt og har fokus på hurtig realisering samt anvendelsen af standard teknologier frem for udvikling.  Derudover kan vi hjælpe med;

Optimering

Vi kan hjælpe med at ”oversætte” gamle formularer og workflows fra InfoPath, Nintex Forms, Nintex Workflow og SharePoint Designer til Power Apps og Power Automate Flow og optimerer gerne både formular og workflow i processen.

Center of Excellence

Vi kan sætte Microsofts Center of Excellence op for virksomheden. CoE er blandt andet et Governance værktøj der hjælper med at holde organisationen opdateret på hvilke miljøer, Flow og Power Apps brugerne har oprettet, opretter og anvender. Det indeholder også værktøjer til kontrol og godkendelse af Power Apps, samt katalog til skabeloner med mulighed for at bestemme et grundlæggende design for alle Power Apps der oprettes i organisationen. Endelig er der også et univers til træning af virksomhedens medarbejdere.

Sundhedstjek

Hvis du eller dine kolleger har oprettet en Power App eller Flow kan vi hjælpe dig med et sundhedstjek og en eventuel optimering af de formularer der er anvendt eller give dig tips til forbedringer. Vi gennemgår apps og flow for at se om de gør brug af de retningslinjer som Microsoft har sat for best practice på området.

Sparringspartner

Vi kan også fungere som sparringspartner på de opgaver du måtte have og vi afholder gerne workshops og sidemandsoplæring.


Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Charlotte Green

Charlotte Green
SharePoint Application Specialist

__________

+45 7021 4445
cgr@peoplenet.dk
Michelle Petersen

Michelle Petersen
Front-end Developer & Consultant

__________

+45 7021 4445
mpe@peoplenet.dk