App til tidsregistrering – Sådan bygger du den

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Udgivet den: 21. august 2023
Opdateret den: 21. august 2023

læsetid: ca. 2 minutter

Tidsregistrering er en del af mange medarbejderes hverdag, og nærmest en arbejdsopgave som bør prioriteres, hvis man arbejder på kundeprojekter/opgaver eller bare generelt skal registrere sin arbejdstid.

Der ligger også en masse fordele indlejret i tidsregistrering.

Set fra et medarbejderperspektiv, kan man få indblik i hvordan man prioritere sine arbejdsopgaver, hvordan man bruger sin tid og faktisk også hvor man kan optimere sin arbejdstid, hvis det skulle blive en nødvendighed.
 
Fra et organisatoriskperspektiv, kan en leder/manager holde styr på hvor langt projekter er, kontrollere antallet af frie og optagede ressourcer og holde styr på budgetter og generel økonomi.

Bliv en 100 meter mester til Power Apps!

Vi tilbyder en masse spændende Power Apps kurser, som styrker dine praktiske og teoretiske færdigheder.
Besøg alle Power Apps kurserne her(Klik her)

Udfordringen er ofte, at det kan være en tidsrøver i løbet af en arbejdsdag, hvis man veksler mellem flere projekter, møder og opgaver. Særligt hvis systemet, man registrer sin tid i, er forældet, langsom eller kompliceret. Men det kan man heldigvis gøre noget ved!

Der er nemlig ikke kun tidsbesparelse at hente som gevinst med en fornyet tidsregistreringsapp. Det kan også øge medarbejdertilfredsheden, højne produktiviteten og skabe et bedre arbejdsflow.

Et eksempel kunne være gennem en Power App – og hvordan du bygger sådan en, kigger vi nærmere på i denne guide.
 
Guiden indeholder en trin-for-trin guide til hvordan du bygger en tidsregistreringsapp med Power Apps og SharePoint.

Uanset om du er en garvet Power App udvikler, nybegynder eller befinder dig et sted derimellem, kan du komme i gang med at bygge din egen app med denne guide.

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik