Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Adoptionaktiviteter – Et guidet overblik

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 17. januar 2022
Opdateret den: 13. marts 2023

Hvilke adoptionaktiviteter findes der, og hvorfor bør man prioritere dem?

Adoptionaktiviteter - et guidet overblik.

Adoption - eller ibrugtagning af ny teknologi (eksempelvis at starte med at bruge Microsoft 365) - er næsten lige så vigtig som selve købet af den nye teknologi eller system i første omgang.

Hvis medarbejderne (og virksomheden for den sags skyld) skal have have størst muligt udbytte af det nye digitale system eller løsning, kræver det en grundig og omfattende oplæring af funktionaliteterne. Samtidig er det også vigtigt at understrege, HVORFOR systemet/teknologien skal implementeres og HVILKE gevinster, der kan høstes i denne sammenhæng.

- Og så melder spørgsmålene sig naturligt: Hvordan griber man oplæring an? Hvilke aktiviteter kan vi lave? Hvilke hensyn skal vi tage?

I denne guide tager vi et nærmere kig på de forskellige adoptionaktiviteter, der findes, og hvorfor du bør prioritere adoption, når du får nyt system eller en ny teknologi i din virksomhed. Derudover deler vi løbende ud af vores erfaring og anbefalinger til dig, der skal i gang med at gennemføre adoption.

Du kan downloade guiden herunder - God fornøjelse!

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Er du nysgerrig på, hvordan du/i kan få bedst udbytte af et adoptionforløb, og hvordan det i så fald, skulle strikkes sammen?

Hos PeopleNet har vi store erfaringer med implementering af både intranet og enkeltstående, nye teknologier. Vi kender til udfordringerne, og vi ved, hvad det kræver af aktiviter for at få implementeret teknologierne rigtigt - uanset forretningsmodel og medarbejder antal. Mange er ofte modstander mod forandring, hvorfor det kan være en udfordring at implementere nyt, som bliver brugt og udnyttet med fuldt potentiale.

Så mangler du hjælp til at implementere et nyt it-system eller teknologier eller har du behov for råd, sparring og vejledning, så er du velkommen til at kontakte vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron på tlf. + 45 7021 4445 eller pr. mail på mba@peoplenet.dk.

Alternativt kan du læse mere om, hvordan vi håndtere adoptionforløb lige her. 

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO