Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

7 simple apps, der letter din hverdag

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 6. december 2023
Opdateret den: 12. januar 2024

Inspirationsguide: 7 brugbare hverdagsapps

Manuelle arbejdsprocesser dræner både medarbejdere og mindsker virksomhedens generelle effektivitet. Det kan være alt fra lange mailkorrespondancer, manuelle overleveringer af eksempelvis kvitteringer eller kilometer, aflysninger af møder mm. 

I lyset af de senere tids fokus på effektivisering og optimering, bør selv de mindre gøremål også være i fokus og dermed prioriteres, hvis virksomhedens generelle effektivitet skal øges. En enkeltstående app, gør ikke den store forskel, men mange små bidrager til en større effektivisering. 

Men hvor kan man effektivisere, hvilke arbejdsprocesser kan automatiseres, og hvor giver det mening at bygge en app?

Det afhænger selvfølgelig af virksomheden, forretningsmodellen og den måde som medarbejderne arbejder på. Efter at have arbejdet og udviklet apps de sidste 10 år, er vores erfaring at et par stykker af dem går igen og igen. Og dem har vi samlet et overblik over i vores guide.

Guiden sætter fokus på 7 simple apps, der i det store hele er med til at effektivisere forskellige arbejdsprocesser eller opgaver i en dansk virksomhed. Målet er at den giver dig inspiration til hvilke apps, der kunne skabe værdi for både dig og dine kollegaer - og som samtidig er lette at komme i gang med at bygge. 

Du kan downloade guiden herunder.

God fornøjelse - og læselyst.

 

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO