Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

10 eksempler på, hvordan du kan bruge Copilot i hverdagen

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 10. maj 2024
Opdateret den: 10. maj 2024

Inspiration til hvordan du kan bruge Copilot i din hverdag

Ofte er det sådan med nye teknologier (som med så mange andre ting), at man lige skal lære metoderne, teknikkerne og vide præcis, hvor og hvornår det giver mening at bruge det. Det samme gælder for Copilot. 

Hvis du allerede har adgang til Copilot, men selv har skullet lære at bruge det, så kan det være du trænger til at få noget inspiration til, hvordan du kan bruge toolet yderligere. 

Derfor har vores Microsoft 365 og AI Konsulent, Ulrik Minet, listet 10 gode eksempler på, hvad du kan bruge Copilot for Microsoft 365 i din hverdag til.

10 hurtige eksempler

  1. Automatisk tekstforslag i mails: Når du skriver en mail i Outlook, kan Copilot forslå tekst og formuleringer baseret på din kontekst og tidligere mailkorrespondancer.

  2. Skab overblik over lange mailkorrespondancer: I Outlook kan du få Copilot til at give dig et konkret overblik over lange mailtråde, så du slipper for at bruge tid på at læse dem alle sammen igennem. 

  3. Dokumentredigering i Word: I Word, kan du få Copilot til at give dig forslag til tekster, punktopstillinger eller formuleringer. Du kan også få oplysninger baseret på emnet og konteksten i dokumentet. Bonus: Copilot kan også rette korrektur og grammatik for dig, så du undgår stavefejl og et uprofessionelt udtryk. 

  4. Find den rigtige formel: Ved du, hvilket resultat du skal frem til, men ikke hvilken formel du skal bruge? Spørg Copilot i Excel og få udregningen og svaret serveret på få sekunder.

  5. Oversæt dit indhold til flere sprog: Hvis du har udviklet en præsentation i Power Point, men skal præsentere den for et flersproget publikum, kan du lynhurtigt bede Copilot om at oversætte indholdet til et andet sprog. 

  6. På forkant med spørgsmål: Hvis du har forberedt et oplæg/præsentation, kan du bede Copilot om at stille spørgsmål til dit oplæg/præsentation, som din målgruppe formentlig ville stille. På den måde er du på forkant og vil fremstå professionel og kompetent. 

  7. Analyser og visualiser din data: Brug Copilot til at visualisere store datamængder eller resultater, så det fremstår mere tydeligt og læsbart for din målgruppe.

  8. Vær nærværende, når du holder møder: Brug Copilot i Teams til at lave mødereferater og tage noter, så du selv kan deltage aktivt og nærværende på online møder.
    
  9. Få personlig sparring: Vidste du, at hvis du skriver til Copilot og spørger, hvordan du bliver mere effektiv, så kan den analysere din brug af Microsoft 365 værktøjerne og give dig personlig feedback? 

  10. Få hurtig adgang til information på tværs af alt jeres indhold: Er du på jagt efter et logo, en beskrivelse af en forretningsgang eller et dokument omkring den nye kampagne, så kan du skrive til Copilot og lade den finde den information du skal bruge. 


Er du i tvivl om, hvordan du skriver de gode prompts til Copilot, så bør du læse vores seneste guide, som giver de basale retningslinjer for gode prompts. Download guiden her.

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO