Accepter cookies fra PeopleNet.dk

Dette website anvender cookies til følgende formål:

• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.

• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

Læs mere

Om PeopleNet

Om PeopleNet A/S

PeopleNet A/S har fokus på at levere løsninger, som fremmer videndeling og smidige arbejdsprocesser, og som forbedrer it kompetenceniveauet hos vores kunder. Vi uddanner og leverer i dag komplicerede Microsoft forretningsløsninger til en lang række førende danske og internationale virksomheder og organisationer.

PeopleNet Academy A/S

I dag er PeopleNet Academy A/S Danmarks største SharePoint kursusleverandør og blandt de førende kursusudbydere i Microsoft Office kurser. Vi har i årenes løb uddannet omkring 37.000 kursister i Microsofts produkter og afholdt langt over 7.000 kurser. Vi rådgiver om og uddanner alle typer medarbejdere både på strategisk niveau og i praktisk anvendelse af SharePoint og Microsoft Office. Vi har med succes stået for udvikling, indførelse og organisatorisk forankring af SharePoint og Microsoft Office hos en lang række organisationer og virksomheder. 

Instruktører med ekspertviden

Vores fastansatte it-instruktører har en bred og dyb indsigt i anvendelse af SharePoint og Microsoft Office og indgår i vores samlede konsulentstab. Dermed opnår vi, at undervisningen kontinuerligt er aktuel, og at de opgaver, der stilles i undervisningen har baggrund i reelle og konkrete problemstillinger hentet i vores kunders it-miljøer. 

Vores instruktører har alle mange års undervisningserfaring i it-programmer og en voksenpædagogisk grunduddannelse bag sig. Det sikrer et højt undervisningsniveau og dermed et stort læringsudbytte for vores kursister. Vi tilbyder uddannelsesløsninger i form af åben klasseundervisning, firmahold, soloundervisning og e-learning. Vi skræddersyr ofte uddannelsesforløb med udgangspunkt i virksomhedens behov. Dermed opnår vores kunder det størst mulige afkast af deres uddannelsesinvestering.

Vi underviser vores kursister fra vores kursuscentre i København og Århus, men underviser også onsite hos kunden og løser opgaver, som tager os udenfor landets grænser.

PeopleNet Consulting A/S

Vi leverer i dag professionelle løsninger inden for rådgivning på alle niveauer og udvikling af SharePoint platforme.

PeopleNet råder over et af Danmarks bedste hold af SharePoint konsulenter, der har stor erfaring med at implementere SharePoint i store og små virksomheder.

Hvad enten man skal have udviklet et simpelt workflow eller have implementeret SharePoint på tværs af organisationen, har vi kompetencen. PeopleNets unikke organisation, som rummer udviklere, tekniske konsulenter, instruktører og supportere sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen inden for SharePoint. Uanset dit behov kan vi levere totalløsninger med skarpt fokus på kvalitet og driftsikkerhed.

Vi lytter til vores kunders udfordringer og rådgiver om den mest optimale løsning for vores kunder. Altid med udgangspunkt i deres målsætninger, organisation og bundlinje. Vores konsulenter er meget erfarne specialister og har spidskompetencer i at løfte følgende opgaver:

 • Installation af SharePoint
 • Udvikling af løsninger – fra ide til anvendelse
 • Konfiguration af SharePoint
 • Udvikling (programmering af webparts, workflows osv.)
 • Branding (tilpasning af design og frontend)
 • Opgradering fra tidligere versioner
 • Migrering fra andre systemer, f.eks. Lotus Notes
 • SharePoint Governance
 • Rådgivning om intranet, extranet og internet løsninger

Vi differentierer os i SharePoint markedet

PeopleNets organisering, historik, kompetencer og sammensætning af vores forretningsområder, Academy og Consulting, gør os unikke. Vi har siden 2003 løst et utal af opgaver for vores kunder og har gennem årene udviklet en meget omfangsrig viden om SharePoint og er i dag et af de førende konsulenthuse.

Det bedste fra to verdener

Vores it-instruktører har dagligt erfaringsudveksling med vores udviklere/konsulenter og bringer deres viden i spil omkring brugere, indlæring og anvendelse af it-systemer og bidrager dermed til udvikling af SharePoint løsninger med stor værdi for organisationer og brugerne. Vores instruktører løser ofte konkrete opgaver for vores kunder og dermed ajourføres deres praktiske værktøjskasse løbende. Vores erfaring er, at kombinationen af hands on erfaring og rutinerede instruktører giver brugbare kursusforløb med høj indlæring.  ​

Flere af vores udviklere/konsulenter underviser også på specialistkurser og tilfører dermed kursisterne den nyeste viden indhentet fra en konsulenthverdag. Ved udvikling af nye kurser samarbejder vores instruktører i stor udstrækning med vores konsulenter og udviklere med det formål at skabe de bedst mulige kurser.

Gennem PeopleNet Academy A/S har vi ydermere mulighed for kontinuerligt at udvikle vores egne medarbejdere og dermed løbende holde fokus på kompetenceudvikling og sikre, at vores medarbejdere har de nødvendige kompetencer til at løse opgaver på et højt plan.

Vi er totalleverandør inden for SharePoint i form af rådgivning, udvikling, teknisk assistance, uddannelse og support. Vores filosofi er, at værdien af en IT løsning ikke er bedre end hvad brugerne oplever eller kan få ud af systemet. Derfor er det naturligt for os at kombinere Consulting og Academy ydelser. Vi er generalister, tænker i helheder og har specialister inden for hvert område.   

Specialister forbliver man ikke uden den nødvendige viden og konstant fokus på egen kompetenceudvikling. Viden er en af de væsentligste nøgler til vores fortsatte succes og vores evne til at levere professionelle løsninger.

Nøglen til professionelle løsninger er videndeling – hver dag

Vores holdning er, at professionelle træner hver dag og amatører kun spiller kamp. Vi søger derfor konstant at ajourføre og højne vores viden gennem deltagelse i konferencer og seminarer i ind- og udland, egne studier, aktiv anvendelse af eget academy, intern videndeling og sparring, og selvfølgelig anvendelse af SharePoint værktøjerne hver dag. Kun ved at være på forkant med den teknologiske udvikling kan vi tilbyde vores kunder tidssvarende løsninger, som giver konkurrencefordele og bidrager positivt til deres bundlinje. 

Anerkendelse af PeopleNet A/S

Vi er i dag Microsoft certificeret Gold Partner. Status som Gold Partner er Microsofts anerkendelse af, at vi opretholder et højt kvalitets- og serviceniveau. Det giver os i det daglige adgang til ekstra værktøjer og viden, der gør det lettere at opretholde vores høje niveau. Dette hjælper os i vores målsætning om at være den bedste SharePoint leverandør på det danske marked.

 • PeopleNet København
 • Kejsergade 2, 3. sal
 • 1155 København K
 • Telefon +45 7021 4445
 • Info@PeopleNet.dk
 • PeopleNet Aarhus
 • Østergade 23-29
 • 8000 Aarhus C
 • Telefon +45 3514 4445
 • Info@PeopleNet.dk